søndag 18. november 2012

Resultatet

Da er jeg ferdig med kjøkken utstilligen. Valgte å stille ut enkle kjøkken produkt, endel av dem i glass.  I oppgaven skulle vi også ha med en salgs plakat eller ett slag ord. Jeg valgte slagordet "kjøkkendrøm". Slutt resultatet ble en veldig lys og hvit utstilling med noen detaljer i rosa. 
















1 kommentar:

  1. Hei.. Du valgte å lage utstillingen hjemme ved å bruke kjøkkenprodukter og servise. Slagord for utstillingen er "Kjøkkendrøm". Syntes slagordet står fint til utstillingen. Fargemessig ønsket du å bruke lyse farger (hvit/rosa/krem/lysbrun og litt grønt. I tillegg bryter du med materialer ved å sette inn blant annet ull og stål. Syntes du har noen flotte detaljebilder av utstillingen. Mange av produktene er gruppert sammen og gir god stemning. Syntes du har arbeidet mye med oppstillingen. Du har bygd opp med flere platåer. Fordi det er mye lyse materialer i utstillingen forvinner de litt. Men du har også produkter som gir kontrast. Det har kanskje litt å si kamerabruken.. da noen av oversiktsbildene blir litt blendet av lyset. Skulle gjerne sett utstillingen live.
    Helhetlig en spennende utstilling med mange flotte detaljer, stemningsskapende elementer og et slagord som står til tema.
    Godt jobba!

    SvarSlett